top of page

Professionelle

Specialmøbler til dit projekt

Hos Sanibell fremstiller vi også projektmøbler. Skræddersyet efter dine ønsker og i større antal, hvis det ønskes. Uanset om det drejer sig om hotelværelser, wellnessområder eller almene boliger finder vi i samarbejde det rigtige møbel til dit projekt. Vores team med produktudviklere sidder klar til at høre om dine ideer.

Du finder et stort udvalg af baderumsmøbler hos os. Forskellige materialer, størrelser, former og farver giver dig utallige muligheder. Vi hjælper dig meget gerne med produktvalg til det kommende projekt. Sammen med vores team af specialister, hjælper vi med udvikling og produktion af specialfremstillede møbler, teknisk support og 3D-modellering.

Samarbejde

Hvis du har et showroom, og er interesseret i at blive forhandler af Sanibell produkter, tager du kontakt til os, så finder vi sammen frem til hvad der er det rigtige sortiment til dit showroom.

Messer

Vi er regelmæssigt på messer i ind- og udland. Det er ikke kun for at vise vores egne produkter, men også for at se trenden indenfor produkter i samme branche. Det er også her vi har chancen for at møde nye kunder og samarbejdspartnere. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vi skal bidrage til din demodag eller messe.

bottom of page